Rots en Water weerbaarheidstraining voor kinderen van 7 t/m 9 jaar.

Zie je er tegenop om naar school te gaan? Vind je het lastig om voor jezelf op te komen? Word je gepest? Ben je onzeker? Sta je niet stevig in je schoenen? Een weerbaarheidstraining zou hier verandering in kunnen brengen. Maar ook voor kinderen die snel boos worden en die dit niet meer willen is deze training zeer geschikt.

Deze weerbaarheidstraining heeft als leidraad het Rots en Water programma, een psycho-fysieke training voor jongens en meisjes. Tijdens deze training leer je een aantal technieken uit verschillende vechtsporten zoals stoot-, trap- en bevrijdingstechnieken. Maar ook besteden we heel veel aandacht aan je houding. Hoe presenteer ik mezelf? Hoe kom ik over op een ander? Hoe kan ik mijn stem op een juiste manier gebruiken?

Stevig staan is een veel gehoorde kreet tijdens deze training. Dit is de basis, hier begint alles mee, niet alleen stevig staan met je lichaam maar ook mentaal! Welke actie je ook uit moet voeren, stevig staan is een vereiste. Je leert om je goed te focussen zodat je de gewenste actie goed uit kunt voeren. Je leert om je eigen keuzes te maken en om onafhankelijk te kunnen zijn maar ook samen werken, samen spelen en samen leven!

We gaan heel veel bewegen tijdens deze weerbaarheidstraining. Wat gaan we allemaal doen?

  • Oefeningen om je conditie en kracht te verbeteren,
  • Vechtsporttechnieken
  • Oefeningen in spelvorm

Niet alleen leerzaam, maar ook gewoon een leuke training. Natuurlijk praten we met elkaar ook over problemen die je tegen kunt komen, over dingen die je al hebt meegemaakt en proberen we samen oplossingen te bedenken.

De kosten voor deze training bedragen € 135,- per deelnemer. De training bestaat uit 10 lessen van een uur.

Ben jij tussen de 7 en 9 jaar oud en wil je steviger in je schoenen staan? Meld je dan nu aan voor deze training. Er kunnen maximaal 8 personen deelnemen dus wacht niet langer met aanmelden. Om je aan te melden kun je hier het contactformulier invullen. Je kunt je ook aanmelden per e-mail info@weerbaarheidstrainers.nl of telefonisch 0644638669. We gaan definitief van start bij voldoende deelnemers (6).

Ook wanneer je meer informatie wilt hebben over deze training dan kun je bellen of mailen met Lennard.

Wees weerbaar. Sta sterk!!