Teambuilding

Je hebt al eens een kompasloop of GPS-tocht met je team gedaan. Ook karten en handboogschieten hebben al eens op de agenda gestaan. En nu ben je op zoek naar een origineel alternatief?

Heb je er wel eens aan gedacht dat een workshop zelfverdediging uitstekend als teambuilding activiteit gebruikt kan worden?

Weerbaarheidstrainers.nl verzorgt workshops zelfverdediging voor groepen tot 30 personen.

Tijdens de workshop worden, door een ervaren trainer  een aantal bevrijdings-, stoot- en traptechnieken aan de deelnemers geleerd. Deze technieken zijn eenvoudig om aan te leren maar zeer effectief.

Een workshop zelfverdediging heeft een aantal positieve effecten op het team! Het respect voor de andere teamleden en het zelfrespect zal toenemen. Het zelfvertrouwen van de deelnemers zal groter worden. Het vermogen om conflicten op te lossen zonder te vechten zal groeien. Het focussen op een bepaald doel wordt verbeterd en dit alles zal leiden tot beter teamwork.

Natuurlijk roept een workshop zelfverdediging meteen een aantal vragen op. Gaan we elkaar pijn doen? Is het gevaarlijk? Heb ik speciale kleding nodig? Kan iedereen meedoen? Het antwoord op deze vragen is heel eenvoudig. Nee, we gaan elkaar geen pijn doen. Nee, het is niet gevaarlijk en iedereen kan meedoen! Makkelijk zittende kleding (bijvoorbeeld joggingbroek en t-shirt) is voldoende.

De workshop vindt plaats in de trainingsruimte van weerbaarheidstrainers.nl. Deze ruimte is speciaal ingericht voor het beoefenen van diverse vechtsporten. Eventueel kan bij mooi weer ook gekozen worden voor een buitenlocatie. De duur van de workshop kan variëren van twee uur tot een hele dag. Natuurlijk kunnen we de workshop ook op een door jou gekozen locatie verzorgen.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van deze unieke teambuilding activiteit? Neem dan contact op met 0644638669, stuur een email naar info@weerbaarheidstrainers.nl of vul hier het contactformulier in.

Wil jij voor jouw team eens iets anders? Laat je team dan meedoen aan een workshop zelfverdediging! Een teambuilding activiteit om nooit te vergeten!