Overname Weerbaarheidstrainers.nl

Per 1-1-2022 is Bert Feenstra gestopt met Weerbaarheidstrainers.nl. Voormalig eigenaar Bert Feenstra heeft besloten met zijn originele bedrijf door te gaan; Feenstra Training & Advies (bedrijfshulpverlening, EHBO en VCA) en heeft alle activiteiten overgedaan aan Lennard Leijendekker van Lenn-ard Sterk in eigen Kracht.  www.lenn-ard.nl

Lennard Leijendekker heeft in het verleden al vele trainingen en opdrachten uitgevoerd voor weerbaarheidstrainers.nl,  zodoende was deze stap ook snel en in goed overleg gemaakt.

Wij wensen Bert veel succes bij het uitvoeren van zijn huidige taken en Lennard bij het voortzetten en uitbouwen van weerbaarheidstrainers.nl gecombineerd met Lenn-ard Sterk in eigen Kracht; Bureau voor gezondheid, leefstijl en Trainingen: omgaan met Niet Aangeboren Hersenletsel voor zorgprofessionals, lotgenoten en familieleden.

Lennard is tevens aangesloten bij het Register Docent Gevaarsbeheersing en heeft een brede  achtergrond in gevaarsbeheersing, martial arts, weerbaarheid & veerkracht. Train de trainer programma’s, teamtrainingen en weerbaarheid in de zorg.

De komende tijd zullen alle activiteiten van beide bedrijven op elkaar afgestemd worden. weerbaarheidstrainers.nl zal onder de vlag van Lenn-ard Sterk in eigen Kracht doorgaan.

Dank voor uw aandacht en wie weet ontmoeten wij elkaar!