Hoe is het met jouw goede voornemens na de zomer? Heb je ze al omgezet in daden?

We zijn ondertussen bijna aangekomen in september, de eerste weken na de zomer zitten er al weer op. Ook na de zomer is het een goed idee om het roer eens om te gooien, meer bewegen en goede voornemens. Ieder jaar weer besluiten we vaak om het eens helemaal anders te gaan doen. Je wilt meer bewegen, of een paar kilo afvallen. Misschien wil je leren om af en toe eens “nee” te kunnen zeggen tegen bijvoorbeeld je werkgever of leidinggevende. Het zijn allemaal goede voornemens maar vaak blijft het alleen bij een voornemen. De voornemens worden veelal niet omgezet in daden. Is één van jouw goede voornemens om weerbaarder te worden, of wil je jezelf fysiek leren verdedigen? Dan is het nu tijd om je op te geven voor een training bij weerbaarheidstrainers.nl. Samen zetten we jouw goede voornemens om in daden.

Wat staat er binnenkort op de agenda?

Op dit moment zijn we druk bezig met een Train de trainer programma met als onderwerp: Fysieke en mentale grenzen. Wat heeft de lockdown bij leerlingen gedaan? Wat zijn de consequenties, hoe ga je weer door na deze heftige periode tijdens je studie,  hoe krijg je weer vat op je (studerende) leven?
Ook zijn we druk trainingen aan het inplannen in het westen van het land. Omgaan met een agressieve patiënt bij huisartspraktijken en medisch centra.

Ook  Rots en Water weerbaarheidstraining voor de leeftijdsgroep 7 t/m 9 jaar en 10 t/m 12 jaar worden onder de loep genomen. Weerbaarheidstrainers.nl streeft naar de hoogste kwaliteit in het aanbieden van trainingen.

Vanaf woensdagmiddag 19 oktober gaan we weer een nieuwe weerbaarheidsgroep in Assen en Hoogeveen starten. Geïnteresseerden kunnen zich al melden!

Voor de cursus zelfverdediging en weerbaarheid voor volwassenen hebben zich al een aantal belangstellenden gemeld. Wanneer we voldoende aanmeldingen hebben,  gaan we van start, met een maximaal  van 15 deelnemers om een zo groot mogelijke leercurve te behouden.
Het trainingstijdstip wordt in overleg met de deelnemers vastgesteld, dit kan op een morgen, middag of avond zijn!! We houden zoveel mogelijk rekening met de wensen van de deelnemers. Wil je jezelf leren verdedigen en leren om voor jezelf op te komen? Meld je dan snel aan voor de cursus zelfverdediging en weerbaarheid.

Individuele training

Ook is het mogelijk om een individuele training te volgen bij weerbaarheidstrainers.nl. Een 1 op 1 training waarbij gewerkt wordt aan je houding, weerbaarheid, stemgebruik, oogcontact, fysieke zelfverdediging etc. Voor meer informatie kun je het contactformulier invullen.

Doen!!

Hoe zet jij je goede voornemens om in daden? Het is heel simpel: DOEN!! Zet voor jezelf de stap en geef je op voor een training bij weerbaarheidstrainers.nl. Samen lukt het vaak wel om je doel te bereiken!

Om het makkelijk voor je te maken hierbij de contactgegevens:

telefoonnummer: 0644638669 

e-mail adres: info@weerbaarheidstrainers.nl

of je vult hier het contactformulier in.

Wees weerbaar. Sta sterk!!