Hoe is het met jouw goede voornemens? Heb je ze al omgezet in daden?

We zijn ondertussen aangekomen in februari, de eerste maand van 2016 zit er al weer op. Januari is de tijd van goede voornemens. Ieder jaar weer besluit je om het eens helemaal anders te gaan doen. Je wilt meer bewegen, of een paar kilo afvallen. Misschien wil je leren om af en toe eens “nee” te kunnen zeggen tegen bijvoorbeeld je werkgever of leidinggevende. Het zijn allemaal goede voornemens maar vaak blijft het alleen bij een voornemen. De voornemens worden veelal niet omgezet in daden. Is één van jouw goede voornemens om weerbaarder te worden, of wil je jezelf fysiek leren verdedigen? Dan is het nu tijd om je op te geven voor een training bij weerbaarheidstrainers.nl. Samen zetten we jouw goede voornemens om in daden.

Wat staat er binnenkort op de agenda?

Op dit moment zijn we nog bezig met de Rots en Water weerbaarheidstraining voor de leeftijdsgroep 7 t/m 9 jaar en 10 t/m 12 jaar. De laatste les voor de groep 10 t/m 12 jaar is dinsdag 9 februari 2016. Tijdens deze les laten de kinderen aan hun ouders en familie zien wat ze de afgelopen lessen hebben geleerd en ze gaan een plankje doorslaan met blote handen. In principe staat een nieuwe lessenserie gepland vanaf 23 februari. Opgave is al mogelijk.

Voor de groep 7 t/m 9 jaar is de laatste les gepland voor maandag 4 april. Ook tijdens deze les zullen de kinderen laten zien wat ze geleerd hebben en zullen ze een plankje doorslaan. Vanaf 11 april gaan we weer een nieuwe groep starten. Geïnteresseerden kunnen zich al melden.

Voor de cursus zelfverdediging en weerbaarheid voor volwassenen hebben zich al een aantal belangstellenden gemeld. Wanneer we 6 aanmeldingen hebben dan gaan we van start, maximaal kunnen 12 deelnemers meedoen. Het trainingstijdstip wordt in overleg met de deelnemers vastgesteld, dit kan op een morgen, middag of avond zijn!! We houden zoveel mogelijk rekening met de wensen van de deelnemers. Wil je jezelf leren verdedigen en leren om voor jezelf op te komen? Meld je dan snel aan voor de cursus zelfverdediging en weerbaarheid.

Individuele training

Ook is het mogelijk om een individuele training te volgen bij weerbaarheidstrainers.nl. Een 1 op 1 training waarbij gewerkt wordt aan je houding, weerbaarheid, stemgebruik, oogcontact, fysieke zelfverdediging etc. Voor meer informatie kun je het contactformulier invullen.

Doen!!

Hoe zet jij je goede voornemens om in daden? Het is heel simpel: DOEN!! Zet voor jezelf de stap en geef je op voor een training bij weerbaarheidstrainers.nl. Samen lukt het vaak wel om je doel te bereiken!

Om het makkelijk voor je te maken hierbij de contactgegevens:

telefoonnummer: 0528-354023

e-mail adres: reynhoud@weerbaarheidstrainers.nl

of je vult hier het contactformulier in.

Wees weerbaar. Sta sterk!!